Wijziging Open Huis en Open Lesmiddag

Helaas is het met de huidige richtlijnen van het RIVM niet mogelijk om onze Open Dag op 19 januari a.s. door te laten gaan.

We vinden dit erg vervelend omdat we graag onze school aan jou en je ouders willen laten zien, zodat je weet wat onze school te bieden heeft. Nu hebben we iets anders bedacht, oftewel:

Wat gaat er wel door?

  • Op woensdag 26 januari 2022 kan je een online-open lesmiddag meedoen. Hierbij krijg je een beeld hoe het is om les op onze school te volgen. De online-lesmiddag is van 14.00 tot 15.15 uur (gewoon thuis via Teams op je laptop/computer).
  • Ook is het mogelijk om een afspraak voor een privé-rondleiding te maken op een dag en tijdstip naar keuze. Tijdens deze VIP-rondleiding krijg je samen met je ouder(s) een beeld van onze school in bedrijf en kunnen jij of je ouders alle vragen stellen.  De rondleiding duurt ongeveer 3 kwartier.

Voor beide activiteiten moet je je wel even aanmelden. Dat kan via:    hv.penta.nl

P.s. Om aan de online lesjes mee te doen wordt een paar dagen van te voren een tasje met alle spulletjes die je nodig hebt op je huisadres afgegeven. Je kunt op 20 of 21 januari 2022 het tasje ook bij ons komen ophalen.

 

krantenadvertentie-HV-klein.pdf

 

Ga terug